Покажете на света вашата блестяща усмивка!

Вашето желание е когато се усмихнете, всички около вас да бъдат впечатлени от белотата на зъбите ви. Ние ще ви помогнем да го осъществите бързо, ефективно, безболезнено и безвредно. Всеки човек има различен цвят на тялото и на зъбите си. Освен от природата, цветът на зъбите може да зависи и от други причини, свързани с начина на живот: – употребата на оцветени течности и храни (кафе, червено вино, чай, кока кола, череши, малини и др.) – тютюнопушене – натрупване на зъбен камък – вземане на по-големи количества от някои лекарства, особено в детска възраст. Избелването на зъбите е научен процес с дългогодишна история, чийто успех, освен от обективните фактори и начина на живот, се определя в значителна степен и от предлаганите методи за това. Съществуват различни способи, развивани през годините, като някои от тях се прилагат и в домашни условия.

Само за 30-40 минути, безвредно и безболезнено, цветът на зъбите се променя между 5 и 14 степени по скалата н VITA и се задържа обикновено 2 години.

Все пак най-ефикасни, комфортни и спестяващи време са методите, осъществявани в стоматологичните кабинети, защото се извършват в обстановка на максимална компетентност и с удобство на пациента. Новата система за избелване на зъбите BEYOND е основана на използване на специална лампа, източник на тънък лъч от високо интензивна изчистена синя светлина – и патентована гел формула на активния агент на водна основа, който не дразни венците и не уврежда зъбния емайл. Благодарение на своята авангардност BEYOND постига отлични резултати в избелването както на естествено оцветени в по-тъмно или по-жълто зъби, така и на оцветявания, дължащи се на употребата на цветни течности и храни (кафе, червено вино, чай, кока кола, череши, малини и др.), тютюнопушене или употреба на лекарствени препарати. Няма друга система, която да осигури такива отлични резултати и дълготрайност при същите безопасност, комфорт и краткотрайност на процедурата.

Етикети